Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сигурно си я видял http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...063&f1=details
    Доста е добра.
    За какво ти е? Какво си намислил ?
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

• 1.3 с 4 врати в горе долу добро състояние като тенекии момчето си го обича механик е и си я обича обаче чух че маи смятал да я продава ако е за теб или за нещо инерасно мога да го питам дали иска да я маха!!!??!?!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• трябват ми някои части от ходовата на суда, а тая видинската май отдавна е купена
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          трябват ми някои части от ходовата на суда, а тая видинската май отдавна е купена
          Какво точно ти трябва?
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• предната стабилизираща щанга
            чашките на пружините
            може би и задни дискове
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

предната стабилизираща щанга
              чашките на пружините
              може би и задни дискове
              Задните дискове нямат нищо общо с тези при 33, защото целеят заден мост е много различен. Апаратите на Сюда нямат ръчна спирачка, защото при тях е на предните колела.

Предната стаб-щанга върви заедно с гредата. Гредата на Сюда е различна от тази на 3-та генерация 33-ка. На нея пък е много трудно да легне 16V мотора, защото главите са доста по-широки.

Comment

• всичко се преправя, за стаб щанга се надявам да не върви с гредата.. при наще не е така
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

всичко се преправя, за стаб щанга се надявам да не върви с гредата.. при наще не е така
                  Тия идеи ми се въртяха в главата преди 10-ина години, та проверки съм правил и ти казвам, няма как да сложиш щангата от Сюда на 33-ката. просто самата щанга минава на друго място. Дори при 3-та серия 33 на 8V и 16V гредите и щангите са различни, а при старото окачване е хептен различно. А за отзад си намери за донор 33-ка която просто да има АBS и си готов.

Comment

• в такъв случай всичко от суд отпада .. не си заслужава на този етап играта

а 33ка с абс знаеш, че са кът .. беше споменал за типо и подобни, че им стават дисковете за отзад ... какво ми трябва освен :
                    главина
                    диск
                    спирачен апарат
                    накладки
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

в такъв случай всичко от суд отпада .. не си заслужава на този етап играта

а 33ка с абс знаеш, че са кът .. беше споменал за типо и подобни, че им стават дисковете за отзад ... какво ми трябва освен :
                      главина
                      диск
                      спирачен апарат
                      накладки
                      Спирачни маркучи и жила за ръчната. Апаратите от 33 обаче силно препоръчвам да отидат в кофата и на тяхно място от 145. А относно дисковете аз си взех нови от Евро 07 и се вързаха 2-то за около 40 лв. Най-евтините възможни.

Comment

• намерих 14 годишни презервативи в колата следствие от олекотяването ... ще има и снимки скоро
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

намерих 14 годишни презервативи в колата следствие от олекотяването ... ще има и снимки скоро
                          Абе ма те ти почти набори а?!?

Comment

• Пробваи ги да видим ко ще стане
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Аз съм навит да кръщавам!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• вече сме на 16, но се продават
                                Attached Files
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X